Ridurile de pe fata: cum s-au format și cum le putem elimina?

frumusețea sănătate

Cu siguranță ați intrebat de ce de pe fata apar ridurile, unul dintre principalele semne de imbatranire. Aparitia acestor riduri este una dintre probleme, care sunt cele mai deranjează atât de femei, cât și bărbați, și de a analiza modul în care acestea se formează, care este esențială pentru un tratament eficient.

Cauzele apariției ridurilor

Imbatranirea este principalul motiv pentru formarea de riduri. Trecerea timpului afectează pielea de pe fata ta, pierde elasticitatea și volumul și duce la apariția ridurilor și a liniilor de expresie. Aceste defecte ale pielii apar pe 2 niveluri:

În epidermă cu timpul se încetinește regenerarea țesuturilor în acest caz, primul strat de piele. Acest celular uzura progresivă determinată de lipsa naturală de hidratare și capacitatea de a absorbi apa, dar, de asemenea, o încălcare a эпидермальных de lipide. Aceste straturile superficiale ale pielii nu se poate regenera la fel de rapid și la fel, de aceea pielea capata nu omogen de suprafață.

În derm de îmbătrânire conduce la încetinirea metabolismului fibroblastelor din piele responsabile de producerea de colagen si elastina. Mai mult nu a generat o cantitate suficientă de aceste proteine, necesare pentru a menține elasticitatea și hidratarea pielii. Volumul pielii scade, iar legarea derma-epiderma subtire, pierde tonusul pielii. Este lipsa de тоничности se manifestă, de asemenea, pete de leziuni din cauza extinderea capilarelor cutanate.

În afară de imbatranire, ele sunt, de asemenea, contribuie la apariția timpurie a ridurilor de pe fata. O lungă perioadă de expunerea excesivă la soare fără a utiliza apărători accelerează efectele trecerii timpului.

Consumul de tutun afectează, de asemenea, aparitia ridurilor. Atunci când fumat oxigen promoțional dispare, reducând circulația la nivelul feței. În urma ridurile apar prematur și liniile de expresie. În plus, fumătorii efectua o serie de mișcări repetate persoane care contribuie la crearea și mai multe riduri.

Lipsa de odihnă, nutriție proastă și stresul afectează, de asemenea, apariția ridurilor, deoarece organismul nostru nu este corect regenerează țesutul pielii si nu produce niveluri adecvate de colagen si elastina. În cele din urmă, unele metabolice sau boli endocrine, precum și pierderea bruscă în greutate, de asemenea, favorizează apariția ridurilor.

Proceduri cosmetice pentru a elimina ridurile

Pentru a lupta cu ridurile de pe fata, găsim o varietate de metode de tratament. Consultați-vă cu medicul dermatolog cel mai potrivit pentru pielea ta.

Hidratare a pielii

Pielea este esențială pentru menținerea completă și uniformă în stratul epidermică. În plus față de dreptul de obiceiuri igienice, cosmetice, cum ar fi creme anti-îmbătrânire, de obicei, este folosit pentru a reduce și a preveni apariția ridurilor, deși multe dintre ele nu dovedesc sale efecte pe termen lung.

Exfolierea este de a efectua o curățare profundă a pielii pentru a elimina celulele moarte care se acumulează. Acest lucru poate fi făcut de la simpla exfoliere cu ajutorul măștilor de la mai profunda, exfoliere cu ajutorul substanțelor chimice, cum ar fi peelingul chimic sau mecanice metode, cum ar fi laser resurfacing de CO2.

Stimularea colagen si elastina

Pentru producerea de colagen si elastina din derm a pielii sunt folosite proceduri de medicină estetică, cum ar fi radiofrecventa, mezoterapie, laser intinerire faciala sau chiar injecție cu plasmă bogată în factori de creștere extrase din sângele pacientului. Aceste proceduri asigură, elasticitatea si fermitatea pielii, restabilind aspectul ei și prevenind apariția ridurilor.

Un lifting facial

Liftingul facial este o procedura chirurgicala, care elimină excesul de piele, crescând tensiunea și stretching, obtinerea de îndepărtarea ridurilor.

Botox

Toxina botulinica, de obicei, cunoscut sub numele de botox, elimină ridurile de la frunte, de angrenare sau de gâscă picioare. Acest neurotoxina este capabil de a dispărea temporar liniile de expresie și ridurile feței, парализуя musculare implicate în apariția sa, obținând un efect de lifting. Rezultatul imediat, și lor de influență continuă să 3-6 luni.

Materiale de umplutură pentru persoanele

Persoanele de umplutură devin tot mai frecvente, ca de tratamente anti-imbatranire, pentru a corecta ridurile si liniile de expresie de pe fata. Acestea sunt non-toxice și биосовместимыми substanțe care corectează ridurile, de umplere pierdut din volum, reducând formând șanțuri și cute. Cele mai frecvente materiale de umplutură pentru persoane sunt:

  • Acidul hialuronic, se aplică sub formă de gel în calitate de material de umplere, prin introducerea lui sub un rid. Această substanță îmbunătățește hidratarea și regenerarea celulelor, evitarea și reducerea ridurilor. Acesta este vândut în diferite branduri, cel mai bine cunoscut sub numele.
  • Hidroxiapatita de calciu, o substanță cântărită în colagen, devine mai mare vâscozitatea și elasticitatea decât acidul hialuronic
  • în Afară de completare și de a elimina ridurile, acest ingredient stimuleaza formarea de colagen si elastina. El este comercializat sub numele de RADIESSE®, și imediate efecte pot dura până la 2 ani.