Tratamentul ridurilor

frumusețea sănătate

Ridurile faciale sunt un semn de imbatranire a pielii din cauza vârstei, de soare sau de obiceiuri nesănătoase, cum ar fi tutunul, alcoolul sau stresul.

Există mai multe proceduri pentru a elimina ridurile și în funcție de obiectivele pe care caută un pacient, dar, de asemenea, tipul de riduri pentru a trata (subțire rid sau profunde sloturile) putem recomanda un tratament împotriva ridurilor sau de a combina o varietate de tratamente pentru rezultate optime.

În laser дерматологическом institutul suntem specialiști și pionieri în tratamentul de îndepărtare a ridurilor etape, revenind la pacienții la diferite sesiuni, pentru a evoluția îndepărtarea ridurilor a fost mai mult un proces natural, fără a provoca schimbări bruște în pacient, datorită sumei mici de acțiuni, care au loc de-a lungul timpului.

Aspectul nostru a pacientului este de o importanță capitală pentru noi, de aceea suntem foarte delicat tratăm sale fizice recomandate cu ajutorul de întinerire a feței, pentru a nu mai modifica expresia si naturaletea pe fața lui.

Pentru a obține rezultatele dorite, vom folosi exclusiv produse testate și branduri de înaltă calitate în comparație cu alte produse de proastă calitate, care nu ajunge la rezultate bune.

Tratamentul ridurilor

Tratamentul ridurilor poate fi preventivă sau корректирующим. În orice caz, nostru dermatolog va stabili, pe baza obiectivelor de pacient, care combinată de tratament sau tratamentul sunt cele care dau cel mai bun rezultat.

Toxina botulinica

Toxina botulinica este utilizat pentru a trata ridurile de expresie, care se formează în acele domenii în care musculatura are mai multă putere și se pliază pielea. Cele mai frecvente zone care, de obicei, gestionate, sunt fruntea, margine, contur de ochi sau labe de gâscă.

Toxina botulinica Аззалуре produs care devine slăbi acești mușchi, astfel că ridurile sunt reduse. El nu numai că se ocupă de riduri deja formate, dar, de asemenea, are un efect preventiv, care previne formarea de noi riduri. Efectul începe să замечаться după 24 sau 48 de ore, ridurile sunt marcate mai puțin, iar pielea devine mai neteda si stralucitoare. Efectul durează, în medie, la 4-6 luni aproximativ, dar înainte de a efectua o sesiune, trebuie să evalueze nostru dermatolog.

Toxina botulinica nu are efecte secundare și poate fi utilizat pe tot parcursul anului, cu excepția femeilor, care trebuie să aștepte până când alăptarea.

Dacă scopul pacientului este preventivă, este suficient de a utiliza toxina botulinica, dacă se corectează, de tratament, probabil, va trebui să combine cu umplutură de acid hialuronic sau vitamina мезотерапией pentru a restabili volumul și luminozitatea.

Mezoterapia facială pentru a elimina ridurile

Mezoterapia este un tratament anti-rid, care ajută la îmbunătățirea hidratare, textura și strălucirea pielii prin contribuția unor astfel de componente, cum ar fi vitamine, acid hialuronic sau antioxidanți în cantități mici, prin urmare, ridurile sunt atenuate. În Laser Дерматологическом institutul noi folosim produse de înaltă calitate și eficientă мезотерапию.

Optim pentru tratarea ridurilor se recomandă 3 sesiuni, дистанцированные de la 2 până la 4 săptămâni fiecare.Mezoterapia-este foarte naturală de tratament, care obține rezultate foarte bune, capabile să-și îndeplinească mai multe ori pe an. Ca individual de tratament pentru cei care sunt în căutarea pentru cea mai bună calitate și aspectul pielii, cât și în combinație cu alte anti-rid, cum ar fi toxina botulinica, laser sau plasma bogata in тромбоцитами.

Tratamentul cu laser pentru a elimina ridurile

La institutul de Dermatologie Laser avem cel mai puternic și eficient cu laser platformă pentru tratarea ridurilor: echipamente ICON de la Palomar Medical prin неабляционный Fractionar Laser 1540. În plus, avem, de asemenea, CO2-laser Smartskin de la ursa mică, un singur exemplu фракционных lasere cu unde radio de tehnologie, care oferă mai puțin agresivă și mai directă de manipulare decât de obicei de CO2.

Fractionar laser No ablativo 1540-este un echipament care regenerează eficient cele mai profunde straturi ale pielii, reducând ridurile și restaurarea ei de rezistență.

De obicei, se desfășoară de 3 sau 4 sesiuni, дистанцированные în fiecare lună, și rezultatele progresive, dar cu prima lună a considerat că textura pielii se imbunatateste, porii se închid, iar ridurile se reduc, prin obtinerea de rezultate mai bune pe măsură ce efectuați toate sesiunile. El este foarte sigur în diferite tipuri de piele și permite de a se integra imediat în activitatea normală.

Fractionar laser CO2, primește prin transfer de căldură reluarea эпидермальной de suprafață și importantă de regenerare a pielii. El este indicat pentru zona de suprafață a ridurilor, marcate ca перибукальные sau pleoapele pot fi.

Perioada de recuperare este mai mare decât la неабляционных lasere, dar rezultatele pe care le obține sunt spectaculoase în cei скинах, care arata foarte stricate. Este nevoie de o săptămână pentru a restabili pielea după tratament, dar după acest timp, este o îmbunătățire vizibilă a pielii de riduri si textura pielii este de apreciat. Este nevoie de protecție de la soare în timp de câteva luni după punerea sa în aplicare.

Toate laser noastre pot fi aplicate procedurile de produse pentru a restabili pielii SkinCeuticals, cum ar fi C și Ferulic, care accelerează perioada de recuperare.

Materiale de umplutură de acid hialuronic pentru a elimina ridurile.

Acidul hialuronic este unul dintre cele mai utilizate materiale de umplutură ca un tratament pentru riduri. Fiind o componentă naturală a pielii noastre, este foarte sigur. Buzele, носогенные sloturile, obrajilor și a liniei de marionete – este zona în care, de obicei, lucrează cu acid hialuronic, obținerea de îmbunătățiri semnificative.

În laser institutul vom folosi de înaltă calitate, materiale de umplutură Galderma, cum ar fi Emervel Classic, Deep, Volume sau Lips. Alte produse, cum ar fi hidroxiapatita de calciu, o crustă, mai cunoscut sub numele de Radiesse sau полилактическая acid sculptra, în plus, îmbunătățesc sagging persoane, contribuind la formarea de colagen și actualizarea de țesut, precum și completarea pierdut o parte din volum.

Durata tratamentului variază în funcție de tipul de produs. Pentru acid hialuronic durata de obicei este de la 6 până la 12 luni, în funcție de zona în care este procesată. Radiesse și Sculptra au durata de până la 18 luni. În orice tratarea efect de regenerare persistă pentru o lungă perioadă de timp, avand nevoie de ajustări minore. Îmbunătățirea aproape imediat în minte ceea ce este imediat completată și apariția îmbunătățește. Cu trecerea luni de piele favorabil dezvoltă, sprijinind regenerarea țesuturilor și formarea de colagen nou.

Peeling anti-rid.

Tratamentul ridurilor, care utilizează cojile, constă în aplicarea de substanțe chimice de pe suprafata pielii, care devine exfoliaza. E funcția lui de intensitate, pentru a primi pentru a îmbunătăți riduri, textura și imperfecțiunile.

Cele mai superficiale coji (acid glicolic, acid salicilic, acid ferulic) sunt destinate pentru a trata acnee, pete și de a îmbunătăți calitatea pielii. Medii și profunde coji de obicei folosite pentru a îmbunătăți riduri și acnee cicatrici. În Laser дерматологическом institutul folosim coji de Sesderma, lider in vanzari de acest tip de produs pentru calitatea, siguranța și eficacitatea.

Pacientul inițială roșeață și mai mult sau mai puțin intensivă ulterioară exfoliaza. Începând cu prima săptămână rezultatele sunt evaluate, pielea îmbunătățește aspectul lor, petele sunt atenuate, iar leziunile de acnee se îmbunătățesc. Cu 1 sau 2 sesiuni, de obicei, suficient pentru a trata ridurile.